Elikkä siellä olin minäkin, meidän käsityöporukan jäsenenä. Minä sitten rakastan noilla messuilla käyntiä.
Aamulla luulin jo etten pääsekään. Niskani, joka on kiusannut minua koko viikon "kramppi" oireili taas aamulla. No lääkettä piti ottaa ja kipugeeliä levittää ja siitä sain avun. Pääsin lähtemään. Nautin hyvien ystävieni seurasta ja ihanista väreistä.

456292.jpg

Nämä langat ostin Kauhavan kangasaitasta. Osan olin tilannut jo etukäteen ja osan vaihdoin tilaamani tilalle. Kaksi takimmaista suurta rullaa ovat sekoite samettilankoja yhteensä n. 3 kg,
viinin punaisen vaihdoin toisen tilalle ja se on 100% puuvilla samettia se oli edullista n.1 kg messutarjouksessa 25€. Vaalean sininen lanka onkin sitten Aivinaa. Siitä aloitinkin jo neulomaan kokeeksi kaitaliinaa mökille tai sitten tuohon olohuoneen pöydälle. Malli on se sama, jota neuloin tänään messuravintolassa siihen keltaiseen peittooni.

456295.jpg

Tässä on käsityö talo Priimasta ostamani puikkomittari, joka sisältää langan katkaiseniseen pienen veitsen. Puikot on käsityö antikvariaatista ja Aeron numeroa 6/0 vastaa mittarin mukaan 1,75 mm:stä.
Lanka on Lappajärven värjäämön 100% puuvilla samettilankaa. Rullassa on 500 g ja hintakin oli minulle sopiva eli 12 €.

456291.jpg

Novitan puikot ostin Kauhavan kangas aitasta ja muut antikvariaatista. Hinta suhde oli 6€ no. 6 puikoista ja muut yhteensä 9€.

456293.jpg

Nämä puikot onkin aika harvinaiset niissä tuo pyöröosa on metalli vaijerista eli ovat vanhat koko on 2mm.

456290.jpg

Tässä erikoisin ostokseni eli Kauhavan kangasaitan naru. Paperinarun ostin tamminaulasta ja lasipalat Paarmaxilta.
Takana ensi yritelmäni keväisestä kranssiata Parvekkeen oveen. Siinä näkyy myös elämäni ensimmäinen paperikukka. Onneksi materiaalia jää vielä toiseenkin kranssiin tai niin ainakin haluan uskoa.

Nyt painun pehkuihin ja yritän kertoilla huomenna lisää.