Tämä kesä on ollut todella ihana ja kamala. Ihana siksi, että olemme voineet olla pitkään täällä mökillä. Kissat ovat nauttineet ja luonto on inspiroinut minua moneen uuteen malliin ja suunnitelmaan. Kesä on tuonut myös muutolsen työskentelyyni. Sain kannettavan ja yhteyden netiin täältä mökiltä.

850315.jpg

Tässä on nyt kuva tästä uudesta työvälineestäni. Nyt meillä on sitten molemmilla omat koneet kotonakin. Näin vältytään turhilta keskeytyksiltä. Tosin iso kone on alkanut protestoida kotona ja sitäkin pitää ehkä uudistaa taas jossain vaiheessa.

850317.jpg

Tämä taas on kannettavan kaveri. Langaton yhteysnettiin. Kotonahan tätä ei välttämättä tarvita, kun siellä on kiinteäyhteys. Täällä mökillä tämä on ehdoton.

Kamalaksi kesän teki osittain heinäkuinen sää ja toisaalta vaikeudet tämä koneen saamiseksi ja sen saamiseksi toiminta valmiuteen. Sain jo kesäkuussa ystävältä käytetyn kannettavan. Ikävä kyllä se sanoi työsuhteen irti melko nopeasti. Tuolloin tilasin jo sitten tuon kannettavan yhteyden, ongelmaksi muodostui kuitenkin laitteiden loppuminen ja jouduin odottamaan laitetta kuusi viikkoa sopimuksen tekemisestä. sitten piti vielä päättää tämän koneen hankinnasta. Koneeni tuli nopeasti vaan jouduin yhä odottamaan yhteyslaitetta. infrapunalla se olisi onnistunut jos tässä ei olisi ollut Vistaa.

Onneksi ongelmat ovat nyt takana ja niin on kesäkin kohta. No onhan sitä kesä ensi vuonnakin.